COVID heeft voor veel veranderingen op de werkvloer gezorgd.

Werknemers werken veelal thuis, hanteren een flexibele dagindeling en hebben geen reistijd meer. Daartegenover staat het gemis van sociale interactie met collega's, een gevoel van isolatie en een minder optimale werkplek. Energy4work herkent dit en breidt haar dienstenpakket uit met thuiswerk coaching.

Image

De diensten gaan in op preventie en behandeling van fysieke en mentale klachten. Tijdens een bezoek zorgen wij voor optimalisatie van de thuiswerkplek en geven we aandacht aan de werkhouding. Daarnaast geven wij een stoelmassage of shiatsu therapie ter preventie of behandeling van klachten. Voorkomen is beter dan genezen; een slechte werkhouding kan langdurig effect hebben op het welzijn van uw medewerker.


Image

De mens is een sociaal dier. In 'isolatie' thuiswerken, werkt dan ook niet voor iedereen en kan bijvoorbeeld een verlies van motivatie of zelfs depressie als gevolg hebben. Op dit gebied vormen wij een neutrale gesprekspartner voor uw werknemer. We inventariseren hoe het met de persoon gaat en geven bijvoorbeeld tips over dagindeling, pauzes en beweging of gaan in op diverse meditatietechnieken ter ontspanning. Zo vormen wij een brug tussen de thuiswerker en de HR afdeling, en kunnen indien nodig in samenspraak kijken naar verdere behandeling.

Ieder bedrijf en elk persoon is anders, daarom zijn wij flexibel in het aangeboden dienstenpakket. Wij horen graag of we het welzijn van uw medewerkers naar een hoger niveau mogen tillen. Bij een huisbezoek houden wij maatregelen in acht ter preventie van besmetting.