Taichi

Stress verlagend, weerstand verhogend en ontspannend. Onze Taichi workshop past goed in een team building dag, of als energizer tussen vergaderingen, en seminars of bijeenkomsten.
 
Speciaal voor zijn workshops en lessen, in zowel binnen als buitenland heeft Robert van Lente een korte Taichi vorm ontwikkeld. Deze is binnen zeer korte tijd te leren. Zijn doel: Taichi voor iedereen bereikbaar maken. Wie zich deze korte vorm eenmaal heeft eigen gemaakt, kan er een heel leven plezier aan beleven, en oneindige verdieping in creëren.

Drie tot zes minuten per dag beoefening van deze Taichi vorm is al voldoende voor een goed resultaat Een mooie investering in jezelf en dus in je gezondheid en welzijn

Revitaliseren

De vorm opent meridianen (energie/ acupunctuur banen) die je energie, concentratie en immuun systeem versterken waardoor burn-out en overspannen zijn kunnen worden voorkomen en opgelost.

Tevens verbetert Taichi de balans, tussen geest en lichaam. Wanneer je aan het begin of eind van de dag je Taichi vorm doet, kom je dichter bij jezelf en de bron van je eigen energie en Zijn.

Wil je voor je bedrijf of bedrijfsevenement een workshop Taichi, en ook meteen een waardevolle investering in je gezondheid en welzijn mee naar huis nemen? Neem dan contact met ons op.