Quantum sprong in bewustzijn. 

In deze meditatieve bewustzijnswandeling maken we een quantum sprong in het openen van het bewustzijn en worden er inzichten aangereikt op de vragen die we onszelf allemaal wel eens gesteld hebben.

Wie of wat ben ik, wat is de ziel, wie of wat was ik voor mijn geboorte, wat is het universum, en wat is de zin van het bestaan.
Als vragen omtrent ons zelf en ons leven worden opgelost worden we ruimer om het geheel van wat we zijn in te zien.

We laten wat ons is verteld over ons zelf en door ons is aangenomen als kennis en wetenschap los, en ontdekken en realiseren direct binnen onze eigen ervaring onze ware aard van zijn.

In deze quantum sprong realiseren we direct, door terug te wandelen naar de bron van ons zijn, wat ons zijn in werkelijkheid IS.
Er is een directe weg voor ons om vrij zijn te realiseren in dit lichaam, in plaats van een heel verleden te moeten doorwerken en alle pijn weer opnieuw op te moeten halen, te revitaliseren en te voelen.

Onszelf als vrijheid realiseren, is in onze eigen ervaring het onveranderlijke zien binnen het veranderlijke.
Dat wat waar is, is altijd waar.
Dat wat komt en gaat, verschijnt en verdwijnt, geboren wordt en sterft is tijdelijk en beperkt en is geen blijvende waarheid.

Image

Wil je helder inzicht in jeZelf?
In de quantum sprong realiseren we direct de bron van wie we ten diepste zijn vanuit eigen ervaring, en niet vanuit een idee of concept hierover.
In deze meditatieve overdracht word het duidelijk vanuit onze eigen ervaring wie/ wat we werkelijk zijn.

Ervaring met meditatie is niet vereist, wel het diepe verlangen om de blijvende waarheid ALS jezelf te realiseren.
In de één op één sessie begeleidt Robert je naar de onthulling van je ware aard die helder, duidelijk en stabiel is, altijd en eeuwig hier, nu.

Vanuit je eigen ervaring kom je tot realisatie van wie je ten diepste bent, DAT wat niet geboren is en niet sterven kan.
De sessie duurt tussen de twee en drie uur in tijd, en wordt gegeven in de vorm van een natuur wandeling.

Neem contact  op voor meer info of eventuele vragen, of om een afspraak te maken.